Maak eens vrijblijvend kennis met ons bedrijf.

Meubelatelier John Vos is in 1986 opgericht en heeft zich gespecialiseerd in het opnieuw bekleden van kwalitatief beter gestoffeerde meubelen in zowel stof als leder. Kwaliteit en speciale wensen krijgen in ons atelier dan ook bijzondere aandacht.

Wij zijn aangesloten bij Sofatex kwaliteitsgroep.

Ons atelier en showroom vindt u in Blerick ( gemeente venlo ), Pepijnstraat 110. Telefonisch kunt u ons bereiken onder 077-3825957.

Waarom uw meubelen niet eens voorzien van een nieuw ""jasje"?

Gestoffeerde meubelen geven een persoonlijk tintje aan uw interieur. Uw voorkeur voor stijl, kleur, dessin en materiaal komen daarin volledig tot uitdrukking.

Maar helaas door jaren intensief gebruik, gaan gestoffeerde meubelen verslijten en minder fraai uitzien terwijl het meubelstuk zelf niets mankeert. Een nieuw "jasje" dat wil zeggen een nieuwe bekleding geheel naar uw wensen van een creatieve meubelstoffeerder die zijn meesterhand verraadt, doet dan wonderen. Modern, klassiek, elegant, rustiek, sierlijk of romantisch het maakt niet uit, wij gaan voor vak-en maatwerk.

U vindt bij ons stofferingen om van te dromen en u bent verzekerd van zorgvuldig vakmanschap. Wij doen er alles voor dat ongetwijfeld een van uw geliefde plekken in huis er weer piekfijn bij komt te staan.

 

Wij komen u graag met een goed advies tegemoet.

Meubels Opnieuw laten stofferen lijkt een moeilijke keuze maar hoeft dat niet echt te zijn. Graag komen wij op afspraak bij uw thuis, bekijken het/de opnieuw te stofferen meubel(s) en vertellen u vervolgens wat voor mogelijkheden er zijn: in gezamenlijk overleg ontstaat er een vrijblijvend advies dat afgestemd is op uw interieur en dat past binnen uw budget. Uiteraard wordt dan beslissen voor u een stuk gemakkelijker.

Meubelatelier john vos een meubelstoffeerder die uitblinkt in creatief vakmanschap